Hlavní obsah

Chomutov hodlá ukončit černou sérii, hostí Třebíč

Krizí prochází jeden z favoritů první hokejové ligy Chomutov. Ambiciózní celek, který chce šlapat na paty vedoucímu Ústí nad Labem, prohrál pět zápasů v řadě a na lídra ztrácí jedenáct bodů. Ukončit nepříjemnou sérii chtějí Chomutovští v pondělním 30. kole, kdy hostí pátou Třebíč.

Foto: Vladimír Borgula

Radost hokejistů Chomutova po vítězném utkání s Olomoucí

Článek

Chomutov se po výborném startu sezóny (12 výher v řadě) hledá. Sice je stále druhý, vedoucí Ústí mu ale uniká a třetí Olomouc už ztrácí jen sedm bodů. Naposledy KLH prohrál vysoko 0:5 v Kadani, která je přitom u dna tabulky. Nejproduktivnějším hráčem domácích je Radek Duda, který v 27 zápasech nasbíral 31 bodů (14+17). Zároveň ale 76 trestných minut.

Třebíč v sobotu porazila vysoko Znojmo, hattrickem k vítězství 6:1 přispěl Stejskal. Třebíč trápí nepříliš pevná obrana, 92 inkasovaných gólů je třetí nejhorší výsledek v soutěži. Nejproduktivnějším hokejistou je Lukáš Nahodil s 36 body (14+22).

Ve vzájemných zápasech hraje velkou roli domácí prostředí. Chomutov na svém ledě vyhrál 14 z 20 utkání. V 15. kole Chomutov zvítězil v Třebíči 3:1, v minulé sezóně Severočeši doma vyhráli 3:2 po samostatných nájezdech.

Na vítězství Chomutova si můžete vsadit v kursu 1,43, na výhru Třebíče vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,99. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,7.

Reklama