Hlavní obsah

Newcastle pílí za návratem do Premier League, přibrzdit jej může WBA s Bednářem

Zatím bez problémů procházejí druhou nejvyšší anglickou soutěží fotbalisté Newcastlu. Tradiční klub by se rád po roce opět vrátil do Premier League, kterou v minulé sezóně opustil. V tabulce je první s dvoubodovým náskokem před Nottinghamem Forrest, navíc má k dobru pondělní zápas proti třetímu West Bromwich Albion.

Článek

Newcastle sestup z Premier League tvrdě zasáhl, klub se ale snaží o bleskový návrat. Newcastle naposledy na konci prosince remizoval bez branek s Derby, byla to ale jeho teprve třetí remíza v sezóně. V ostatních devíti duelech zvítězil a jako jediný tým soutěže ještě neprohrál. V pondělí nenastoupí Peter Lovenkrands, který se z rodinných důvodů musel vrátit do Dánska. Zraněný je Joey Barton. Po zranění oka je již v pořádku Alan Smith.

West Bromwich před týdnem prohrál doma s Nottinghamem Forrest 1:3, jeho jediný gól vstřelil Roman Bednář. Český útočník v probíhající sezóně vstřelil už 4 góly.

Hosté v Newcastlu v posledních osmi zápasech získali jediný bod, v posledních 42 letech na St. James’ Parku vyhráli jedinkrát (v září 1977). V posledních šestnácti vzájemných zápasech Newcastle neprohrál. Začátkem srpna skončil vzájemný zápas 1:1.

Na vítězství Newcastlu si můžete vsadit v kursu 2,05, na výhru WBA vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,33. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,1.

Reklama