Hlavní obsah

Rudí ďáblové mohou jít do čela, proti Hullu se jim vrací Ferdinand

S uzdravenou oporou defenzívy Rio Ferdinandem přivítá v sobotu Manchester United fotbalisty Hullu. Rudí ďáblové mají šanci poskočit alespoň na několik dní do čela Premier League, Chelsea i Arsenal totiž hrají až ve středu. Hull dosud na Old Trafford v lize nevyhrál jediný zápas. Jedinkrát remizoval, osmkrát odjížděl bez bodu.

Foto: Murad Sezer, Reuters

Fotbalista Manchesteru United Rio Ferdinand

Článek

Návrat Ferdinanda kouč Ferguson vítá, na marodce stále zůstává další stoper Vidič. K dispozici je už i útočník Berbatov. United potřebují zabrat, z posledních devíti zápasů vyhráli jen čtyři. V úterý prohráli první semifinále Carling Cupu s městským rivalem 1:2. Oba góly vstřelila jejich bývalá hvězda Tévez.

Hostujícího trenéra Browna trápí jen kotník Zayatteho, jinak má k dispozici kompletní kádr. Ještě by neměla nastoupit nová posila Amr Zaki. Tygři v probíhajícím ročníku zvítězili jen ve čtyřech duelech a jakýkoliv bodový export z Old Trafford by byl mimořádně cenný. Šokující výhra by je posunula na úroveň čtrnáctého Wiganu.

Hull na Old Trafford vyhrál jediný zápas, v roce 1952 v třetím kole FA Cupu (2:0). V lize Rudí ďáblové doma jedinkrát s Hullem remizovali, ostatních osm duelů vyhráli. V prosinci Hull doma Manchesteru United podlehl 1:3.

Na vítězství Manchesteru United si můžete vsadit v kursu 1,16, na výhru Hullu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 12. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 6,2.

Reklama