Hlavní obsah

O klidnější střed tabulky se Sunderland utká se Stoke

Zatímco úvod sezóny Sunderlandu vyšel, poslední dva měsíce se mu nedaří. Devět utkání nevyhrál a s přeplněnou marodkou se pomalu blíží pásmu sestupu. Navrátit se klidnějšímu středy tabulky se svěřenci trenéra Bruceho chtějí v pondělním utkání proti Stoke. To má na dvanácté příčce na svého soupeře dvoubodový náskok a vysoké sebevědomí po vyřazení Arsenalu z FA Cupu.

Článek

Sunderland v listopadu zaskočil Arsenal, který porazil 1:0. To ale bylo jediné vítězství v posledních 13 prvoligových zápasech. V minulém kole prohrál 0:2 z Evertonu, předtím si přivezl debakl 2:7 z Chelsea. Zranění si z Evertonu odvezli Cattermole a Kieran Richardson, na marodce jsou stále Bardsley, Anton Ferdinand a Turner.

Zranění lýtka už překonal hostující Abdoulaye Faye, Stoke tak nemá žádné problémy se složením sestavy. Před dvěma týdny hosté dokázali remizovat s favorizovaným Liverpoolem 1:1. V týdnu Stoke ligu nehrálo, minulý víkend překvapivě porazilo ve čtvrtém kole FA Cupu Arsenal 3:1. Dvakrát se trefil Jamajčan Fuller. Na hřišti soupeře vyhrálo Stoke v probíhající sezóně PL jen na Tottenhamu.

Oba celky se utkaly už 134x, 59 zápasů vyhrál Sunderland, Stoke se radovalo po 42 duelech. Po remíze se oba týmy rozešly v 33 případech. Posledních sedm utkání Sunderland doma se Stoke neprohrál. Srpnový vzájemný zápas rozhodl gól Kitsona, Stoke porazilo Sunderland 1:0.

Na vítězství Sunderlandu si můžete vsadit v kursu 2,07, na výhru Stoke vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,66. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,13.

Reklama