Hlavní obsah

Italové se v přípravě utkají s fotbalisty Pobřeží Slonoviny

Soubojem zklamaných z nedávného mistrovství světa je úterní příprava mezi fotbalisty Itálie a Pobřeží Slonoviny. Italové se jako obhájci světového zlata loučili se šampionátem už ve skupině, stejně jako tým kolem hvězdy Chelsea Didiera Drogby.

Foto: Bernat Armangue, ČTK/AP

Výraz naprostého zklamání je patrný v očích italských fotbalistů Quagliarella (vlevo) a Cannavara po vyřazení od Slováků.

Článek

Itálie na MS remizovala s Paraguayí a Novým Zélandem, po šokující porážce 2:3 se Slováky se jeden z favoritů loučil již po trojici zápasů. Skončil trenér Lippi, jehož na reprezentační lavičce nahradil Cesare Prandelli. V žebříčku FIFA je Itálie na 11. místě.

Pobřeží Slonoviny řadili někteří k černým koňům šampionátu, ale bezgólová remíza s Portugalskem a porážka 1:3 s Brazílií (se současnou kanonádou Portugalců 7:0 proti KLDR) znamenala konec nadějí. Nepomohlo ani závěrečné vítězství 3:0 nad Severokorejci. V žebříčku FIFA je Pobřeží Slonoviny na 26. místě.

Oba týmy se utkaly jedinkrát, zápas skončil remízou 1:1.

Na vítězství Italů si můžete vsadit v kursu 2,3, na výhru Pobřeží Slonoviny vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,9. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama