Hlavní obsah

Clijstersová se v duelu bývalých světových jedniček utká se Safinovou

Parádní podívanou slibuje středeční duel turnaje v Cincinnati. Proti sobě se postaví dvě bývalé světové jedničky – Belgičanka Kim Clijstersová a ruská tenistka Dinara Safinová. Ta před rokem postoupila až do finále. Celková vítězka si odveze 900 bodů do žebříčku WTA.

Foto: Carlos Barria , Reuters

Kim Clijstersová

Článek

Turnajová čtyřka Clijstersová měla v prvním kole volný los, sezónu rodačka z Bilzenu zahájila vítězstvím na turnaji v Brisbane. Triumfovala i v Miami, v Eastbourne se probojovala do čtvrtfinále, stejně jako ve Wimbledonu.

Čtyřiadvacetiletá Safinová v prvním kole udolala Italku Vinciovou 7:5 a 6:4, letos moskevská rodačka postoupila do čtvrtfinále Australian Open. Následně ale dva měsíce promarodila se zády, po návratu postoupila do čtvrtfinále ve Stuttgartu. Od té doby se jí ale nedařilo. V žebříčku WTA patří Safinové 7. příčka.

Obě tenistky se v Cincinnati utkaly před rokem, ve čtvrtfinále zvítězila Safinová. Celková bilance ale jasně hovoří pro Clijstersovou, která vyhrála šest z osmi vzájemných utkání.

Na vítězství Clijstersové si můžete vsadit v kursu 1,2, na výhru Safinové vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,6.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.