Hlavní obsah

Inter Milán se o Superpohár utká s Atlétikem Madrid

Ostrý start před začátkem ligové sezóny čeká fotbalisty Interu Milán a Atlétika Madrid. Nejvyšší soutěže v Itálii a Španělsku zahájí svůj program až o nadcházejícím víkendu, vítězové evropských pohárů se tak poprvé v klubové historii střetnou v Monaku o Superpohár.

Foto: Kai Pfaffenbach , Reuters

Fotbalisté Interu Milán s trofejí pro vítěze Ligy mistrů.

Článek

Inter po sezóně opustil úspěšný trenér José Mourinho, na lavičku však přišla rovnocenná náhrada – Rafa Benítez. Ten Superpohár získal s Liverpoolem, v roce 2005 jeho svěřenci porazili CSKA Moskva 3:1. Inter má za sebou výjimečnou sezónu. Vedle triumfu v Lize mistrů oslavil i domácí double.

Atlético, které má v kádru českého obránce Tomáše Ujfalušiho, skončilo v minulé sezóně deváté. Ve finále Španělského poháru prohráli Madridští s FC Sevilla. Hostování z Juventusu si prodlouží portugalský záložník Tiago Motta, z Villarrealu za 8 milionů eur přišel uruguayský bek Diego Godín a z La Coruni do Atlétika zamířil Felipe Luíz.

Na vítězství Interu si můžete vsadit v kursu 1,88, na výhru Atlétika vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,84. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,10.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama