Hlavní obsah

Doma nevýrazná Slavia hostí venku výbornou Olomouc

Zlepšit domácí bilanci potřebují fotbalisté Slavie. Pražané doma porazili jen Mladou Boleslav a naposledy nestačili na Liberec. Nyní přivítají Olomouc, které se úvod nové sezóny vydařil a mimo svůj stadion ještě neprohrála. Loni navíc dvakrát sešívané porazila.

Foto: Vladislav Galgonek, ČTK

Fotbalisté Sigmy se radují z třetího gólu Michala Hubníka (vlevo), dále zleva Jakub Petr a Tomáš Janotka.

Článek

Slávisté hráli v Edenu tři zápasy, ale v tom prvním s Bohemians 1905 byli oficiálně vedení jako hosté. Remíza 1:1 favorita příliš uspokojit nemohla. Po zmíněném vítězství nad Mladou Boleslaví svěřenci trenéra Jarolíma podlehli 1:3 Liberci. Jarolíma může těšit střelecká forma letní posily Kisela.

Olomouc střelecky drží Michal Hubník, Hanáci jsou mimo svůj stadion vynikající. Sebrali bod Plzni, remízu si přivezli z Příbrami. A naposledy v Ostravě dokonce zvítězili 2:1. A k tomu v minulém kole doma přehráli Olomouc vysoko 3:0.

V minulé sezóně oba vzájemné zápasy vyhrála Olomouc. Na podzim v Edenu Olomouc sice hrála od 61. minuty bez vyloučeného Kaščáka, přesto dokázala udržet vedení. To jí zařídili Hořava a Šultes, Slavia jen korigovala Hlouškem. Jarní odvetu Hanáci vyhráli i díky dvěma gólům Michala Hubníka 3:1.

Na vítězství Slavie si můžete vsadit v kursu 2,35, na výhru Olomouce vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,92. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,90.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama