Hlavní obsah

Sparta po úspěšném derby přivítá Mladou Boleslav

Vrchol podzimu – velké pražské derby – fotbalisté Sparty zvládli. Nyní se Letenští musejí soustředit na další boje, hlavním cílem bude snížit náskok vedoucí Plzně. V desátém kole mistr přivítá v tabulce čtvrtou Mladou Boleslav.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Fotbalisté Mladé Boleslavi se radují z branky Adriana Rolka (vlevo)

Článek

Sparta sice v pondělí v Edenu prohrávala po gólu Trappa, po přestávce ale vyrovnal mladíček Kadlec a v předposlední minutě zařídil tři body Wilfried. V tabulce tak Sparta udržela sedmibodovou ztrátu na suverénní Plzeň. Ta jediná dokázala v probíhajícím ročníku na Spartě zvítězit, ostatní domácí duely svěřenci trenéra Chovance vyhráli.

Mladá Boleslav v minulém kole prohrávala s Teplicemi 0:2, dokázala díky Kuličovi a Chramostovi vyrovnat. Severočechy poslal opět do vedení Vondrášek, v poslední minutě vyrovnal stoper Rolko. Nastoupit by už měla čerstvá posila a bývalý hráč Sparty Radek Šírl.

V minulé sezoně na Letné zápas rozhodl gól Václava Kadlece z poslední minuty, jarní odvetu Sparta vyhrála 2:1. A opět se rozhodovalo v posledních minutách. Domácí vedli po trefě Kuliče, v 86. minutě vyrovnal Kušnír a ve druhé minutě nastavení rozhodl Sionko. Posledních pět vzájemných utkání vyhrála Sparta.

Na vítězství Sparty si můžete vsadit v kursu 1,57, na výhru Mladé Boleslavi vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 5,3. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,5.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články