Hlavní obsah

Plzeň směřuje k podzimnímu titulu, doma hostí Příbram

Ten rozdíl je do očí bijící. Lídr fotbalové Gambrinus ligy Plzeň v devíti zápasech nastřílela soupeřům hrozivých 26 gólů. V neděli Západočeši přivítají Příbram, která se dokázala prosadit jen třikrát.

Foto: Petr Eret, ČTK

Hráči Plzně se před vyprodanými tribunami radují z výhry 7:0 nad Ústím.

Článek

Plzeň válí, body jí zatím dokázala sebrat jen Olomouc, která ve Štruncových sadech remizovala. Ostatních osm duelů svěřenci trenéra Vrby vyhráli. V minulém kole uspěli v Jablonci, vítězství 2:1 zařídili svými trefami Kolář a Bakoš. Kolář v sezoně vstřelil už sedm gólů, o jeden méně má na svém kontě Rezek.

Spočítat střelce Příbrami je jednoduché. Ale pozor, tři góly stačily na dvě výhry! V Teplicích se trefili Jurdík a Huňa, proti Hradci Králové rozhodl Wágner. Poslední dva duely (na Bohemians 1905 a proti Slovácku) ale Středočeši prohráli 0:1.

V minulé sezoně Příbram porazila Plzeň gólem kanonýra Huni, jarní odveta na západě Čech skončila výhrou domácích 3:1 (Kolář, Bakoš, Horváth – Wágner).

Na vítězství Plzně si můžete vsadit v kursu 1,26, na výhru Příbrami vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 9,2. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4,8.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama