Hlavní obsah

Barcelona vyrazila do Kazaně i s uzdraveným Messim

Nejhorší obavy fanoušků FC Barcelona se nevyplnily. Argentinská hvězda Katalánců Lionel Messi se po hrubém zákroku Tomáše Ujfalušiho zvládla dát rychle do pořádku a s týmem odcestovala k utkání Ligy mistrů do Kazaně, která před rokem Barcelonu zaskočila.

Foto: Andres Kudacki, ČTK/AP

Obránce Atlétika Tomáš Ujfaluši (vpravo) fauluje hvězdu Barcelony Lionela Messiho.

Článek

Rubin v prvním zápase prohrála v Kodani 0:1, jediný gól vstřelil senegalský útočník Dame N’Doye tři minuty před koncem. V domácí soutěži je Kazaň druhá za Petrohradem. Ten má náskok čtyř bodů, navíc má k dobru dvě utkání.

Barcelona v prvním utkání LM rozstřílela Panathinaikos Atény 5:1, dvakrát se trefil Messi. Po jednom gólu přidali Villa, Pedro Rodriguez a v nastavení Daniel Alvés. V La Lize jsou Katalánci třetí, na vedoucí Valencii ztrácejí jediný bod.

Fotbalisté Kazaně by rádi opakovali rok staré překvapení, kdy v Barceloně dokázali favorizované domácí porazit 2:1. Odveta v Rusku skončila bezgólovou remízou.

Na vítězství Kazaně si můžete vsadit v kursu 5,5, na výhru Barcelony vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,6. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,71.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama