Hlavní obsah

Energie hodlá kanonádu z Brna potvrdit v Kladně

Až ve čtvrtém utkání získali první body v sezoně hokejisté Karlových Varů. Na ledě Brna ale Západočeši předvedli dokonalou kanonádu, vyhráli 7:0. Ve čtvrteční předehrávce 6. kola Tipsport extraligy se představí v Kladně, které je poslední.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Radost hokejistů Karlových Varů

Článek

Středočeši byli před sezonou řazeni mezi adepty na baráž, po pěti kolech mají na svém kontě jediný bod. Ten získali po domácí porážce se Zlínem v samostatných nájezdech. Pochvalu zaslouží produktivní obránce Toman, který má na svém kontě sedm bodů (1+6).

Energie úvodní tři zápasy sezony prohrála, naposledy v Brně ale předvedla nevídaný střelecký festival. Domácí Kometu srazila sedmi góly, z toho pět jich vstřelila v přesilovkách. Klubovou produktivitu vede se sedmi body David Hruška (4+3).

V minulé sezoně Karlovy Vary bodovaly ve všech čtyřech utkáních proti Kladnu. To jednou dokázalo doma porazit Západočechy po prodloužení, ostatní tři zápasy prohrálo.

Na vítězství Kladna si můžete vsadit v kursu 2,35, na výhru Karlových Varů vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,3. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama