Hlavní obsah

Parma se v italském poháru utká s fotbalisty Fiorentiny

Zatímco nejvyšší česká fotbalová soutěž již zahájila svůj zimní odpočinek, v dalších částech Evropy boje stále probíhají. V Itálii vedle ligy pokračuje i pohár, v němž v úterý fotbalisté Parmy přivítají Fiorentinu.

Foto: Alessandro Bianchi, Reuters

Alberto Gilardino z Fiorentiny (vlevo) se raduje se svým spoluhráčem Marco Marchionnim z branky do sítě Lyonu - ilustrační foto.

Článek

Parma je v tabulce Serie A až na šestnácté příčce, z 16 zápasů dokázala vyhrát čtyři. V minulém kole prohrála v Palermu 1:3, její jediný gól vstřelil v 7. minutě Lucarelli. Domácí ale po přestávce třemi trefami otočili skóre.

Fiorentina také v sobotu prohrála, neuspěla v Udine. Fiorentina šla do vedení po půlhodině, kdy se prosadil Santana. Udine ale v 63. minutě vyrovnala Aremerem a v 80. minutě Di Natale rozhodl.

Oba týmy se utkaly na konci září v lize, Fiorentina doma zvítězila 2:0. Z penalty otevřel skóre v 61. minutě Ljajič, o čtvrt hodiny později zvýšil Di Silvestri.

Na vítězství Parmy si můžete vsadit v kursu 2,45, na výhru Fiorentiny vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,89. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,8.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama