Hlavní obsah

Stuttgart s novým trenérem uzavírá mizerný podzim soubojem s mistrovským Bayernem

Poslední kolo o víkendu probíhá v německé bundeslize. Tu pak čeká měsíční přestávka. Fotbalisté mistrovského Bayernu se pomalu dotahují na nejlepší, další body budou moci přidat v neděli ve Stuttgartu. Ten se trápí a je na sestupových příčkách, po výměně trenérů čeká první zápas na lavičce bývalého kanonýra Bruno Labbadiu. Ten působil i v mnichovském velkoklubu.

Foto: Kerstin Joensson, ČTK/AP

Fotbalisté Bayernu Mnichov se radují z branky do sítě Schalke 04 - archivní foto.

Článek

Stuttgart dokázal vyhrát jen tři zápasy z 16 a doplácí na mizernou obranu. K čemu je VFB produktivní útok 29 gólů – před víkendem čtvrtý nejlepší výkon v soutěži), když obrana inkasovala již 30 branek. Hůř je na tom jen poslední Mönchengladbach. V minulém kole Stuttgart prohrál v Hannoveru 1:2. Náladu si domácí zlepšili alespoň v Evropské lize vysokým vítězstvím 5:1 nad Odense.

Bayern minulou sobotu porazil St. Pauli hladce 3:0, góly stříleli Altintop, Lahm z penalty a Ribéry. V Lize mistrů si předtím bavorský velkoklub poradil 3:0 s Basilejí. Páteční los osmifinále mu přihrál atraktivního soupeře – bude moci oplatit milánskému Interu porážku v letošním finále LM.

Vzájemné bilanci Bayern jasně dominuje. Z 86 zápasů vyhrál 49, ve 20 případech skončil duel nerozhodně. V posledních pěti domácích utkáních ale Stuttgart s Bayernem neprohrál.

Na vítězství Stuttgartu si můžete vsadit v kursu 3,74, na výhru Bayernu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,9. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,15.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama