Hlavní obsah

Hokejisté Chomutova se mohou vrátit do čela první ligy, hostí lídra z Ústí nad Labem

Jednatřicáté kolo první hokejové ligy přineslo střídání na vedoucí příčce. První Chomutov překvapivě prohrál se Znojmem a na čele skupiny o 1.-8. místo jej vystřídalo Ústí nad Labem. Největší favorit soutěže porazil Havlíčkův Brod.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Hokejisté Chomutova slaví vstřelenou branku - ilustrační foto.

Článek

Chomutov nedokázal najít recept na brankáře Přikryla. Znojmo vedlo po trefách Havlíka a Jarůška, v 53. minutě snížil Jíra. Vyrovnat se Severočechům nepodařilo, naopak při power-play inkasovali z hole Staňka. Na Ústí ztrácí Chomutov v tabulce dva body.

Ústí nad Labem o své výhře rozhodlo již v první třetině, kterou díky gólům Pajiče, Hanzla a Šagáta vyhrálo 3:0. Po snížení Havlíčkova Brodu přidal do prázdné branky pojistku Diviš.

Oba soupeři se v probíhajícím ročníku utkali dvakrát, v obou případech se muselo prodlužovat a v obou případech se v nastavení radovalo Ústí nad Labem. Na domácím ledě rozhodl Hořava, v Chomutově vstřelil vítězný gól Poživil.

Na vítězství Chomutova si můžete vsadit v kursu 2,05, na výhru Ústí nad Labem vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,64. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,1.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama