Hlavní obsah

Slováci jdou do boje, v premiéře na MS se utkají s Novým Zélandem

Přijatelného soupeře mají na úvod mistrovství světa fotbalisté Slovenska. Ti se v Rustenburgu utkají s reprezentací Nového Zélandu, který by měl patřit k outsiderům šampionátu. I podle bookmakerů Tipsportu jsou svěřenci trenéra Weisse výraznými favority.

Foto: Jan Koller, ČTK

Slovenští fotbalisté Radoslav Zabavník (vlevo) a Vladimír Weiess ml. na tréninku.

Článek

Slovensko se do Jihoafrické republiky kvalifikovalo i přes českou reprezentaci, po překvapivém vítězství v Praze skončila odveta v Bratislavě remízou. Hlavní hvězdou týmu je záložník Neapolu Marek Hamšík, obranu by měl tvrdit stoper Liverpoolu Martin Škrtel. V generálce Slováci porazili 2:0 Kostariku.

Nový Zéland se s přípravou na MS rozloučil porážkou 1:3 od Slovinska, předtím ale porazil Srbsko. Na účast na světovém šampionátu „Kiwis“ čekali 28 let, v roce 1982 byli v rerpezentaci její současný kouč Herbert i asistent Turner. Zkušenosti z angažmá v Anglii hodlají uplatnit kapitán Ryan Nelsen, dále pak Killen, Fallon, Smith a Wood.

Na vítězství Slovenska si můžete vsadit v kursu 1,47, na výhru Nového Zélandu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 7,5. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,66.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama