Hlavní obsah

Vítkovice mohou zvýšit náskok v Tipsport extralize v Kladně

Na ledě Kladna hodlají hokejisté Vítkovic zvýšit svůj náskok na první příčce Tipsport extraligy. Ostravští mají před druhým Třincem tříbodový náskok, domácí jsou předposlední.

Foto: Petr Horník, Právo

Vítkovický Rudolf Huna se snaží překonat sparťanského brankáře Tomáše Pöpperleho.

Článek

Kladno je v tabulce soutěže předposlední, jen díky odečtu bodů pro Mladou Boleslav nejsou na samotném dně. Středočeši se tak chystají na boje o záchranu, v minulém kole zvítězili v Karlových Varech 4:3 po prodloužení. Rozhodl Látal.

Vítkovice před vánočními svátky v divokém zápase přestřílely Plzeň 6:4, pět gólů viděli diváci v závěrečných deseti minutách. Po dvou gólech vstřelili Pohl a Ujčík, gól a asitenci si připsal nejproduktivnější hráč Ostravanů Burger.

Vsaďte na pět zápasů Tipsport extraligy ledního hokeje a užijte si Tiplounge!
Luxusní místa na stadionu, skvělý výhled na ledovou plochu, občerstvení, pohodlné sezení, přítomnost sexy dívek z Tipsport Teamu a samozřejmě extraligový hokej. To čeká na výherce Tiphokejové5.

V první čtvrtině Vítkovice vyhrály v Kladně 5:3, dva góly a asistenci zaznamenal Vrána. Odveta v Ostravě byla až do 52. minuty bez branek, pak se trefil domácí Ujčík a v závěru Burger pečetil na 2:0. Čisté konto vychytal Málek.

Na vítězství Kladna si můžete vsadit v kursu 1,57, na výhru Vítkovic vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,1. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4.

Reklama