Hlavní obsah

Hokejisté si mohou pojistit čtvrtfinále, o medaili jede skikrosař Kraus

Zajistit si přímý postup do čtvrtfinále olympijského turnaje mohou čeští hokejisté. Stačí jim v nedělním závěrečném utkání základní skupiny B bodovat proti Rusku. O medaili se chce porvat skikrosař Tomáš Kraus, do nejlepší šestice by rád v superkombinaci proklouzl lyžař Ondřej Bank.

Foto: Roman Vondrouš, ČTK

Radost na české střídačce v zápase s Lotyšskem

Článek

Výhodu českým hokejistům nad Rusy dalo překvapivé vítězství Slováků nad mistry světa po samostatných nájezdech, v případné minitabulce vzájemných zápasů by svěřencům trenéra Růžičky dalo vítězství nad Slovenskem 3:1. Proti Rusku tak stačí ČR získat bod, za jistých okolností by nevadila ani prohra. Na vítězství Ruska si můžete vsadit v kursu 1,85, na výhru ČR vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,05. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,1.

Kvalifikace a následné boje o medaile čekají skikrosaře, medailové naděje si děla zkušený Tomáš Kraus. U Tipsportu si můžete vsadit, zda český reprezentant získá medaili. Pokud Krausovi věříte, je k dispozici kurs 2,43, pokud v zisk cenného kovu nevěříte, je k dispozici kurs 1,43.

V neděli se jede odložená superkombinace, do nejlepší šestice by se chtěl probít Ondřej Bank. Šestý skončil Bank na minulé olympiádě v Turíně. Dvojbob Danilevič – Stokláska čekají třetí a čtvrtá jízda, biatlonisté vyrazí do závodu s hromadným startem, muže čeká 15 kilometrů, ženy 12,5 kilometru.

Reklama