Hlavní obsah

Nechutné! Dospělí se neštítí brát dětem suvenýry od tenisových hvězd

Paříž/Praha

To, že se dospělí fanoušci přetahují o suvenýr od hvězd, se občas stane. Avšak to, co děje na letošním French Open, je mnohem více zarážející. Už dvakrát se totiž přihodilo, že dospělý muž vytrhl malému dítěti z ruky ručník, který mu tenisová hvězda hodila.

Foto: Sport.cz

Madison Keysovou rozčílilo, když malému fanouškovi sebral ručník dospělý.

Článek

Když se na začátku roku na Australian Open přetahovaly dvě starší dámy o čelenku Aryny Sabalenkové, kterou běloruská hráčka hodila do publika, byl to úsměvný moment. Diváci kolem se tehdy snažili fanynky uklidnit, avšak nepovedlo se jim to a musela zasáhnout ochranka, která jim cenný suvenýr zabavila.

K podobným situacím došlo i nyní na French Open, avšak ty už úsměv na tváři nevykouzlily. Spíš naopak. I tady chtěli hráči po zápase udělat radost svým fanouškům. Hlavně těm nejmenším. Vzali tedy nějakou věc, kterou během utkání používali, a hodili ji do hlediště. To, co se však poté stalo, nechápali.

K prvnímu incidentu došlo už minulý týden, kdy po vítězném utkání prvního kola hodil mezi děti ručník tenista Oscar Otte. Suvenýr zachytil malý chlapec, avšak vedle stojící dospělý muž mu ho vytrhl z ruky. Německý hráč si toho všiml a na muže se nechápavě podíval. Malému fanouškovi pak věnoval ručník jiný.

Ke stejné situaci pak došlo i toto pondělí po osmifinálovém utkání Madison Keysové s Kateřinou Siniakovou. Americká teniska také chtěla věnovat dětem po vítězství svůj ručník, ale ani tentokrát se suvenýr nedostal, tam kam měl. Ručník dítěti vytrhl muž, který málem spadl přes zábradlí, jen aby ho pro sebe ukořistil, a hvězdná hráčka se nestačila divit.

Reklama