Hlavní obsah

Přeskočilo mu? Šílený Tsitsipas zranil raketou vlastního otce

Choval se jako naprostý šílenec. Řecký tenista Stefanos Tsitsipas zranil raketou vlastního otce během zápasu ATP Cupu v Brisbane proti domácímu výběru Austrálie. Jednadvacetiletý Atéňan neudržel nervy na uzdě po ztrátě prvního setu v úterním střetnutí s Nickem Kyrgiosem. Do trapné situace se následně vložila matka běsnícího tenisty. Tsitsipas duel prohrál 1:2 na sety.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Řecký tenista Tsitsipas zranil raketou vlastního otceVideo: sntv

 
Článek

Neuvěřitelný moment vidělo publikum ATP Cupu v Brisbane. Tsitsipas právě prohrál tie-break prvního setu proti domácímu Kyrgiosovi a mířil k lavičce řeckého týmu. Na té už čekal trenér a otec v jedné osobě Apostolos Tsitsipas. A pak to přišlo.

Řecký tenista udeřil raketou nejprve o reklamní banner. To mu ale k vyventilování frustrace nestačilo, a tak přidal ještě další ránu do lavičky, na které seděl jeho otec. Zřejmě svištící úlomek z židle nebo rakety pak trefil nešťastníka v bezprostřední blízkosti. Kamera zachytila, jak se Tsitsipas starší drží za ruku, svému synovi něco říká a v rozpacích odchází pryč.

Do trapného momentu se následně vložila i matka šestého hráče světa, která na něj něco pokřikovala z místa, kde seděl zbytek řeckého týmu.

I o dalších dvou sadách nakonec rozhodovaly tie-breaky. Druhý v pořadí dokázal Tsitsipas získat na svou stranu. V tom rozhodujícím se ale musel sklonit před tenisovým uměním australského bouřliváka Kyrgiose a zápas tak prohrál 1:2 na sety.

Reklama