Hlavní obsah

Světová jednička, jak ji neznáte. Podívejte se, jak to Djokovičovi šlo na pódiu

San Remo/Praha

Je nejen vynikajícím tenistou, ale také skvělým bavičem. Umí to nejen s raketou, ale také má hudební nadání. Novak Djokovič se tento týden představil na Festivalu italské písně v San Remu a zazpíval tady hit Erose Ramazzottiho Terra Promessa. Podívejte se, jak to světové jedničce šlo.

Foto: Sport.cz

Tenisový král Novak Djokovič předvedl v San Remu své pěvecké umění.

Článek

Novak Djokovič neustále překvapuje. Když zrovna neudivuje svým tenisovým uměním na kurtech, tak si pro fanoušky připraví něco jiného. Mnohokrát se jim už představil jako tanečník, dokonce se pochlubil, jak hraje na piano. Teď srbský tenista předvedl i své pěvecké nadání.

Se svou manželkou zavítal Djokovič do San Rema na právě probíhající Festival italské písně a zazpíval tady úryvek hitu Terra Promessa, se kterým se v roce 1984 proslavil Eros Ramazzotti. Tenisový šoumen za svůj pěvecký výkon sklidil potlesk. Podívejte se, jak mu to šlo.

Djokovičovi, který uplynulou neděli vyhrál Australian Open a získal tak svůj sedmnáctý grandslamový titul, však trochu kazí radost média. Jeden z amerických novinářů Tony Kornheiser v jedné show prohlásil, že Djokovič získává tituly tím, že poráží staré chlapy Federa s Nadalem.

To Australan Tyson Otto z webu news.com.au vidí Djokoviče zcela jinak. Podle něj je nedoceněnou a nejméně respektovanou světovou jedničkou. Ale brzy prý přeskočí Rogera Federera a Rafaela Nadala v počtu zisku grandslamů a všichni budou muset uznat, že je nejlepším v historii.

Reklama

Související témata:
  Mertensová - Siniaková dnes 11 : 00
20240510T11 : 00:00+0200
Mertensová vs. Siniaková
Mertensová vs. Siniaková
Mertensová
Siniaková
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.