Hlavní obsah

Kyrgiose v Mexiku vypískali. Se*u na ně, může mi to být u pr*dele, zlobil se

Acapulco/Praha

Hned v prvním kole tenisového turnaje v Acapulcu skončil obhájce titulu Nick Kyrgios. Australan vzdal po porážce v první sadě 3:6 Francouzi Ugo Humbertovi kvůli zraněnému levému zápěstí. Známého bouřliváka navíc pořádně naštvala reakce fanoušků, kteří ho po skreči vypískali.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Kyrgiose v Mexiku vypískaliVideo: sntv

 
Článek

Šestý nasazený Kyrgios už kvůli bolavému zápěstí vynechal předchozí turnaje v Delray Beach a New Yorku. Do Acapulca ale přijel obhajovat titul a 500 bodů, jenže zdravotní trable ho dohnaly hned v úvodu.

24letý tenista evidentně nebyl v pohodě. Když se pokoušel hrát obouručný bekhend, viditelně trpěl, a tak se často uchyloval pouze k jednoručným slajsům.

Za stavu 1:4 se nechal ošetřit, pak ještě dvakrát dokázal udržet servis, ale po prohraném setu si na lavičce sundal ze zápěstí bandáž a duel skrečoval. Z hlediště se následně ozýval pískot fanoušků.

„Může mi to být u pr*ele. Fakt se na to můžu vys*at. Nejsem zdravý, přesto jsem sem přijel a snažil se hrát. Před turnajem jsem dělal mediální aktivity, pomáhal jsem. Snažil jsem se fanouškům ukázat svůj tenis. Ale oni nemají respekt. Se*u na ně," rozčiloval se rodák z Canberry na tiskové konferenci.

Kyrgiose zranění trápí, ale sám zdůraznil, že jde o maličkost v porovnání s tím, s čím se musejí jeho krajané potýkat po vlně ničivých požárů z počátku roku.

Foto: Rebecca Blackwell, ČTK/AP

Australan Nick Kyrgios v úvodním kole v Acapulcu vzdal.

„Je pro mě těžké, že jsem zraněný, ale lidé v požárech ztratili životy nebo své domovy. Já mám bolavé zápěstí, to je nic v porovnání s tím, co se děje doma. Doufám, že si dám týden pauzu a na turnajích v Miami a Indian Wells už budu v pohodě. Teď ale hrát nemůžu," dodal Kyrgios.

Reklama

Související témata: