Hlavní obsah

Tenisová hvězda si většinu cílů už splnila. Co je teď na řadě u bývalé světové jedničky?

Praha

Jaké jsou další cíle Simony Halepové? Návrat na pozici světové jedničky a grandslamové tituly? Kdepak! Rumunská hvězda si svá přání v tenise už splnila a teď se těší na to, až se jí vyplní ty soukromé. „Moje jediné přání, které se mi ještě nesplnilo, je vdát se,“ uvedla osmadvacetiletá tenistka.

Foto: Sport.cz

Simona Halepová.

Článek

Léčí zraněnou nohu, a tak má čas přemýšlet nad svou úspěšnou kariérou. Během ní vládla tenistkám, vyhrála French Open, Wimbledon a k tomu ještě osmnáct turnajů na okruhu WTA. Simona Halepová chce s tenisem ještě pokračovat a rozšířit svou sbírku, avšak zároveň přiznává, že tenisová přání si již splnila.

Blíží se chvíle, splnit si ty další. „Všechno, co jsem si přála, se mi už splnilo,“ uvedla Halepová na webu tennisworldusa.org. „Moje jediné přání, které se mi ještě nesplnilo, je, vdát se. To mám ještě na seznamu a samozřejmě také mateřství,“ dodala tenistka, o jejíž svatbě se už začalo spekulovat.

Údajně by si na podzim měla vzít svého přítele, milionáře Toniho Iuruca, avšak světová dvojka se k tomu nejdříve nevyjádřila, až později, když na zásnuby byla dotázána, tak tvrdila, že k žádným zatím nedošlo. O svém soukromí Halepová nikdy nechtěla příliš hovořit, místo toho raději zavzpomínala na své tenisové začátky.

Jako malá se prý nechala rychle vytočit. „Byla jsem velice emotivní. Nevěděla jsem, jak ovládat své emoce,“ vyprávěla obdivovatelka Rogera Federera s tím, že na tom později hodně zapracovala. Když prý vyhrála turnaj, nešla si koupit nějakou odměnu, ale vše investovala do tenisu. Vyplatilo se, už jako juniorka vyhrála French Open a byla juniorskou světovou jedničkou. Ve skvělých výkonech pokračuje i nyní a pomalu se dostává mezi legendy. Podle nejnovějších statistik nasbírala Halepová od konce ledna 2014 již tři sta dvacet týdnů v top deset, což jí řadí na deváté místo v historické tabulce.

Reklama

Související témata: