Hlavní obsah

Smažíme, pečeme, vaříme. Tenisové hvězdy to umějí i v kuchyni s vařečkou. Dali byste si?

Štrúdl, sušenky, dort nebo palačinky. Místo rakety teď mají tenisové hvězdy v ruce vařečku, pánvičku nebo plech na pečení. Tak se podívejte, co upekla třeba Češka Kateřina Siniaková, jak šlo vaření letošní raketě Jeleně Rybakinové, kdo dělá společnost při jídle grandslamovému vítězi Stanislasi Wawrinkovi a jak to jde u sporáku antukovému králi Rafaelu Nadalovi.

Foto: Sport.cz

Johanna Kontaová.

Článek

Jde jim to nejen na tenisových kurtech, ale i v kuchyni. Hvězdné hráčky i hráči zůstávají doma a věnují se nejrůznějším činnostem. I když jak to tak vypadá, jedna jim je společná. Vaření. Své fotografie a videa, jak jim to jde u sporáku, pak zveřejňují na sociálních sítích a fanouškům se jistě sbíhají sliny.

Svými sušenkami se pochlubila třeba bývalá světová jednička Caroline Wozniacká, která nedávno pověsila raketu na hřebík.

Uvařit si umí i raketa letošní sezony Jelena Rybakinová. Kazašská tenistka odehrála šest turnajů, na čtyřech z nich se dostala do finále a získala jeden titul.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Taking cooking lessons from @annrybakina🙈😛 And what are you doing at home? Stay safe everyone ❤️🙏 @adidas @adidastennis #hometeam

Příspěvek sdílený Elena Rybakina 🐠 (@lenarybakina),Bře 24, 2020 v 5:38 PDT

Mnoho příspěvků, jak připravuje jídlo, dal na sociální sítě Stanislas Wawrinka. Teď grandslamový vítěz ukázal, kdo mu při jejich konzumaci dělá společnost.

Výrobou palačinek by se mohla živit Simona Halepová. Vítězku French Open a Wimbledonu jejich smažení velice bavilo.

Jako kuchařka by uspěla i Kateřina Siniaková. Česká tenistka ukázala, jak umí péct štrúdl.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Quarantine is the best time for learning new skills 🤷‍♀️ share your best recipe in comments 🙌🏻 #stayathome

Příspěvek sdílený Katerina Siniakova (@siniakovakaterina),Bře 23, 2020 v 9:51 PDT

Ve Velké Británii se pak soutěže celebrit v pečení zúčastnila Johanna Kontaová. Čtrnáctá hráčka světa upekla čokoládový dort ve tvaru psa. Porotci jí sice vytkli, že není příliš vzhledný, avšak ocenili jeho vynikající chuť.

Vařit umí i Rafael Nadal, ten se pochlubil, jak chystá večeři pro svou manželku.

Reklama