Hlavní obsah

Co ještě nevíte o hvězdné Češce? Fanoušci vyzpovídali Kvitovou

Praha

Petra Kvitová potěšila fanoušky. Česká hvězda se s nimi spojila prostřednictvím Instagramu, kde jí mohli pokládat otázky, na které pak odpovídala. Dvojnásobná grandslamová vítězka prozradila, jak nyní tráví dny, která hráčka na okruhu WTA je jí nejbližší a jakou hudbu poslouchá.

Foto: Profimedia.cz

Petra Kvitová.

Článek

Je jednou z nejoblíbenějších tenistek na okruhu WTA. Je dvojnásobnou grandslamovou vítězkou a také nesmírnou bojovnicí, která si díky své povaze získala sympatie mnoha fanoušků. A tak ti, když dostali možnost, Petru Kvitovou pořádně vyzpovídali. Česká hráčka je prostřednictvím Instagramu vyzvala, aby ji položili otázky a následně na ně odpovídala.

Fanoušky zajímalo, jak světová dvanáctka nyní tráví dny, kdy se nehraje a nemůže se ani pořádně trénovat. „Každý den si chodím zaběhat a cvičím. Jsem v kontaktu se svým kondičním koučem, takže to ani jinak nejde,“ prozradila tenistka, která přispěla k šestí titulům ve Fed Cupu.

I další otázky směřovaly k tenisu. Její obdivovatele zajímalo, která hráčka na okruhu WTA je jí nejblíž. „Ashleigh Bartyová,“ odpověděla Kvitová. Ráda pak hraje proti Sereně Williamsové a Marii Šarapovové, avšak ta nedávno odešla do důchodu. Nejoblíbenějším turnajem je Wimbledon, který dvakrát vyhrála.

Tenis pak raději hraje, než by se na něj měla dívat, protože je u toho mnohem nervóznější. Tenisty má oblíbené hned dva, a to legendárního Rogera Federera i jeho velkého soupeře Rafaela Nadala. A došlo i na další otázky. Oblíbeným jídlem Kvitové je sushi, auta se jí líbí BMW, ráda si poslechne písně britského zpěváka Eda Sheerana a kromě tenisu ji zajímá také fotbal a lední hokej.

Reklama

Související témata: