Hlavní obsah

Kvitová netají báječné pocity. A znovu představila svoji lásku

Praha

Na kurtech zase zkouší nabírat jistotu, i když s motivací to bez reálné vyhlídky na velké turnaje je asi horší. Tenistka Petra Kvitová se pustila do přípravy, na sítích se vyznala ze své tradiční lásky - ke Slavii, což doprovodila patřičným snímkem. A také na negativech se během pandemie snaží hledat hlavně to lepší. Pokud to jde.

Foto: sport-pics.cz / Lebeda Pavel, ČTK

Petra Kvitová při jednom z prvních tréninků po návratu na kurtech TK Sparta Praha

Článek

Nažhavená Kvitová na sítích předvádí, že usilovně trénuje, kde se dá. A také odkrývá, v jakém rozpoložení se nalézá z pozvolného návratu do normálu.

„Nedokážu popsat, jaký je to dobrý pocit, když zase pálíte do tenisových míčků," napsala.

Realitou běžného života ale nadále zůstává přikrytí nosu a úst, ale i s tím se stylově vyrovnává. "Nádherná rouška," znovu představila svoji lásku - červenobílé slávistické barvy.

Zachovala si také nadhled a vtip. „Jedna věc je jistá, až bude po všem, všichni budeme mít dost kreativity, jak využívat naše domovy coby posilovny," uvedla k dalšímu příspěvku, na kterém protahuje svalstvo.

Na konci května má přijít restart domácí sezony. Účast při turnaji O pohár prezidenta ČTS v Praze přislíbily i Petra Kvitová a Barbora Strýcová. Hrát se má od 26. do 28. května.

Reklama