Hlavní obsah

Šarapovovou trápí rameno i po operaci, v Melbourne může chybět

HONGKONG

Ruská tenisová hvězda Maria Šarapovová musela odložit svůj návrat na turnaje. Bývalá světová jednička v úterý na svém webu oznámila, že se v polovině října podrobila operaci zraněného pravého ramene, kvůli němuž předčasně ukončila uplynulou sezónu. Ani chirurgický zákrok v New Yorku však zatím potíže neodstranil.

Článek

"Bohužel, po deseti týdnech rehabilitací jsem začala trénovat s raketou a znovu cítím stejnou bolest, jaká mě trápila od března," uvedla Šarapovová. Naposledy hrála v srpnu, kdy odstoupila z turnaje v Montrealu. Lékaři později zjistili, že má v rameni dvě trhliny ve šlachách.

Šarapovová se v úterý odhlásila z exhibičního turnaje v Hongkongu, kde měla v závěru tohoto týdne zahájit svůj návrat. Místo toho visí otazník nad jejím startem na Australian Open, kde má obhajovat titul. První grandslam sez¨´ony začne 19. ledna.

"Dělám, co se dá, abych to stihla, ale slíbila jsem doktorům, rodině i trenérovi, že nic neuspěchám," prohlásila trojnásobná grandslamová šampiónka, která během pauzy klesla na deváté místo světového žebříčku.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články