Hlavní obsah

Těžké chvíle české hvězdičky. Tohle opravdu není můj den, smála se Muchová

Vypadá to jako naprosto triviální záležitost. Říct do kamery pár jednoduchých vět a pozvat diváky na další díl charitativního turnaje Tipsport Elite Trophy. Kdo si však něco podobného zkusil, pochopí, že někdy se může zdánlivě banální věc proměnit v pořádný nervák. Své by o tom mohla vyprávět česká tenisová hvězda Karolína Muchová.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Karolína Muchová se těší na restartování tenisové sezony

Článek

Karolína Muchová zatím může být s průběhem exhibičních zápasů Tipsport Elite Trophy nadmíru spokojená. Její Černý tým vedený kapitánkou Karolínou Plíškovou vyhrál nad Růžovým Petry Kvitové oba dva dosavadní duely. Předposlední díl se uskuteční od soboty do pondělí na centrálním štvanickém kurtu.

A právě úkolu pozvat fanoušky na tenisový svátek, se měla chopit 26. hráčka světa Karolína Muchová. A olomoucká rodačka na vlastní kůži poznala, že postavit se před kameru je někdy daleko složitější, než se ohánět raketou na tenisovém kurtu či si střihnout pěvecký výstup s kytarou, kterým se nedávno blýskla na sociálních sítích.

Původně zhruba třicetisekundový spot se totiž zatraceně protáhl. Několikrát wimbledonskou čtvrtfinalistku zastavily přebrepty, pak zase zapomenutí textu a nakonec i nečekaná překážka na cestě. Celou záležitost však česká hvězda brala s úsměvem. "Já jsem už úplně mimo. Co to vlastně říkám?" ptala se sama sebe tenistka.

Když se nepovedl ani další záběr, doplnila vše výstižným komentářem. "Dneska není můj den," dodala vysmátá slečna a následně ukázala i smysl pro humor, když video umístila na sociální sítě. Nakonec se vše zdárně podařilo dokončit a Muchová se spolu se svým týmem může těšit na třetí díl Tipsport Elite Trophy.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Můžem?🤐🥵😄 18.-20.7. Ostrov Štvanice ✌🏼 #cerny vs #ruzovy ............................. 🎥. @davidslifestory

Příspěvek sdílený Karolína Muchová (@karolinamuchova),Čec 11, 2020 v 12:09 PDT

Na Černý tým Karolíny Plíškové však čeká celek, jehož sestava je plná změn. Z původní nominace totiž zbyly jen Barbora Strýcová a Linda Fruhvirtová.

Petru Kvitovou, Kateřinu Siniakovou či Jekatěrinu Alexandrovovou nahradí švýcarská hvězda a světová osmička Belinda Bencicová, slovenská jednička Viktoria Kužmová a nastupující polská kometa Iga Swiateková. Kdo zastoupí Barboru Krejčíkovou, zatím jasné není.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Just typically chilling in shower with a visor on 😏😐

Příspěvek sdílený Karolína Muchová (@karolinamuchova),Čen 20, 2020 v 11:24 PDT

Pohledná česká kometa, která na okruzích vydělala už přes 1,5 milionu dolarů, v pořadu Česká ulička televize O2 TV prozradila i něco navíc ze svého soukromí... "Nejsem zadaná. Nebráním se novým známostem, ale ani to úplně nevyhledávám. Mám to teď fakt dost nadupané. Nyní mám jiné priority," vysvětlila důvod, proč je v současné době single.

V "tenisových vodách" prý nehledá. "I když občas nějaké nabídky přijdou," prozradila dcera někdejšího skvělého olomouckého fotbalisty. "Raději bych to ale víc nekomentovala."

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Guess we must be somewhere in between monday and sunday..🤔

Příspěvek sdílený Karolína Muchová (@karolinamuchova),Dub 22, 2020 v 11:08 PDT

Reklama

Související témata: