Hlavní obsah

Tenisová hvězda se pochlubila sexy přítelkyní. Není to žádný zajíček

Sofia/Praha

Miluje krásné ženy a večírky. A k tomu je vynikající tenista. Bulhar Grigor Dimitrov je teď podle tamních médií až po uši zamilovaný do ruské televizní moderátorky. Victoria Bonja je sexy, vypadá nádherně, i když je o jedenáct let starší než tenista. To jen potvrzuje fakt, že Dimitrova přitahují dámy zralejšího věku. Server sport.se.pl přiznává, že volba partnera je věcí osobního vkusu a nikdo do něj nemá co mluvit. Ale nikdo nemůže médiím zakázat, aby si věkového rozdílu nevšimla.

Foto: Profimedia.cz

Devětadvacetiletý bulharský tenista Grigor Dimitrov miluje vedle tenisu i krásné ženy. Většinou jsou starší než on sám.

Článek

Devětadvacetiletý Dimitrov je jedním z nejpopulárnějších tenistů současnosti. Dokázal vyhrávat velké turnaje, ve světovém žebříčku se vyšplhal až na třetí místo. Schází mu ale triumf na grandslamové akci. Třikrát se tam dostal do semifinále, což mu rozhodně ovšem při jeho kvalitách nemůže stačit. Vrchol tenisových snů je tedy stále před bulharskou hvězdou.

To ale nic nemění na tom, že si užívá života naplno a na veřejnosti prasklo několik jeho bouřlivých románků, když opouštěl večírky ve společnosti krásných žen. Média si všímají výběru partnerek výtečného tenisty. Mnohdy jsou totiž starší než on. A to výrazně. Nejvíce se v minulosti hovořilo o jeho vztahu se slavnou zpěvačkou Nicole Scherzingerovou. Američanka, která randila mimo jiné s britským pilotem F1 Lewisem Hamiltonem, je o třináct let starší než Dimitrov.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Всем приятнейшего утра! Как спалось? Sweet morning my insta friends 🍭 #morning #summer #colors

Příspěvek sdílený VICTORIA BONYA 🤍 (@victoriabonya),Čec 19, 2020 v 10:20 PDT

Tenista, který měl vztah třeba i s ruskou kráskou Marií Šarapovovou, teď podle bulharských médií hoří láskou k jiné krásné Rusce. Televizní moderátorka Victoria Bonja je sexy, což dokazují i její snímky v plavkách na sociálních sítích, nicméně je o jedenáct let starší než Dimitrov. Tomu to však zjevně nevadí a nenechá si ujít jakýkoliv příspěvek populární dámy na sociálních sítích.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Ответьте мне, пожалуйста, на один вопрос! Почему люди так любят (выбирают осознанно) страдать и так не любят жить в блаженстве и наслаждении? Я знаю ответ, я знаю как это исправить, но даже делясь своими знаниями люди предпочитают жить через страдания и боль! Получатся, это уже осознаное состояние страдания... Меня поражает нежелание быть счастливым здесь и сейчас и желание быть замороченным и тусклым всегда и везде 🤷🏽‍♀️ Может они не понимают, что счастье это безнаказанное состояние и его можно получать не платя ничем?! Объясните мне, я действительно не догоняю.

Příspěvek sdílený VICTORIA BONYA 🤍 (@victoriabonya),Čec 20, 2020 v 10:27 PDT

Teď už prý zbývá jediná věc, kdy se pár předvede fanouškům společně na veřejnosti?

Reklama

  4 : 6, 6 : 3, 6 : 3 Bejlek - Blinkovová 4 : 6, 6 : 3, 6 : 3 konec
20240424T19 : 45:00+0200
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek
Blinkovová
  Macháč - Ruusuvuori dnes 11 : 00
20240425T11 : 00:00+0200
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč
Ruusuvuori
  Hanfmann - Menšík dnes 14 : 00
20240425T14 : 00:00+0200
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann
Menšík