Hlavní obsah

Šílený smolař neudržel nervy. Neuvěříte, co se mu povedlo

New York/Praha

Zkrat, který ho mohl vyjít draho a skončit diskvalifikací i pořádnou ostudou. Slovinský tenista Aljaž Bedene si už navěky bude pamatovat, že se míček do ochozů neodehrává ani v zápalu nejdivočejších emocí. Slovinec neudržel nervy v utkání 3. kola proti Medveděvovi z Ruska. Co se na kurtu odehrálo, na to se můžete podívat v přiloženém videu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Slovinský tenista Aljaž Bedene trefil kameramana a hrozila mu diskvalifikaceVideo: sntv

 
Článek

Bedene si vylil po nepovedeném forhendovém returnu, kterým nabídl ve druhé sadě za stavu 1:2 Medveděvovi dvě šance na brejk, zlost odpalem tenisáku na tribunu. Ta byla sice bez diváků, jenže Slovinec měl pořádný pech. Zasáhl totiž kameramana a sudí neměl slitování. Vydal se incident vyšetřovat a hrozilo, že tenistu z turnaje vyloučí.

„Co se stalo, jsi v pořádku?" ptal se sudí kameramana. Ten s vážnou tváří odpovídá, že ho Bedene netrefil úmyslně. „Vážně to byla jen nešťastná náhoda," hájil slovinského tenistu. A tak sudímu stačila domluva s tenisovým pruďasem. Zápas se dohrál, ale neměl pro Slovince šťastný konec. Bedene prohrál 3:6, 3:6 a na turnaji stejně skončil.

Reklama

Související témata: