Hlavní obsah

Dilema tenisové královny Williamsové: Budu pro svou dceru máma, nebo jen Serena?

Prvního září budou dcerce Sereny Williamsové a miliardáře Alexise Ohaniana čtyři roky. Už teď však Alexis Olympia Ohanianová, jak zní celé jméno potomka slavného páru, dobře vnímá, co se okolo její slavné mámy děje. A někdy z toho má malá slečna pořádný guláš. Pochopit obrovskou popularitu, které musí americká tenisová legenda čelit, totiž není nic jednoduchého.

Foto: Profimedia.cz

Serena Williamsová se svou dcerkou Olympií

Článek

Serena Williamsová má před sebou stále jeden velký sen. Ještě jednou ve své veleúspěšné kariéře zvednout nad hlavu pohár za vítězství na grandslamovém turnaji a 24. triumfem tak dorovnat absolutní rekord legendární Australanky Margaret Courtové.

Od narození své dcerky však slavná Serena o vysněný primát usiluje marně, čtyřikrát si zahrála ve finále jednoho ze čtyř grandslamů, ani jednou však poslední krok neudělala.

Smutnit z toho však devětatřicetiletá hvězda tolik nemusí. Její závěr kariéry totiž pozorně sleduje její dcerka, která se svou slavnou matkou už dokonce trénovala přímo na kurtu. A šlo jí to narámně.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Serena Williams (@serenawilliams)

A pokud nemá možnost být přímo v hledišti, sleduje malá slečna počínání své mámy aspoň v televizi. "Ano, Olympia už dobře ví, že hraju tenis. Ale někdy je z toho pořádně zmatená. Jednou mi říkala, že bude jako Serena a to znělo opravdu hodně divně," vyprávěla nedávno pro americká média Williamsová.

A přidává další úvahu. "Jsem zvědavá, jestli, až mě příště uvidí v televizi, řekne, že tam hraje Serena, a nebo moje máma. Je to opravdu zvláštní. Nevím, co se v její malé hlavičce odehrává. Ví, že se kolem mě něco děje. Lidé mě zastavují, chtějí autogramy. Tohle všechno vnímá, jen prostě netuší, jak se s tím srovnat," uzavírá tenisová šampionka.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Serena Williams (@serenawilliams)

Reklama