Hlavní obsah

Serena Williamsová se bude vdávat, vezme si hvězdu z internetu

Nejlepší tenistka posledních let Američanka Serena Williamsová se bude vdávat. Nadcházející sňatek s internetovým magnátem Alexisem Ohanianem, spoluzakladatelem sociální sítě Reddit, oznámila ve čtvrtek stylově - na svém účtu na zmíněné síti a básní.

Foto: Sport.cz

Americká tenistka Serena Williamsová se bude vdávat.

Článek

Pětatřicetiletá vítězka 22 grandslamů a současná světová dvojka dlouhou poemu zakončila popisem toho, jak ji o dva roky mladší Newyorčan požádal o ruku. "S jedním kolenem na zemi vyřkl čtyři slova - a já řekla ano." Ohanian vzal pro zásnuby v romantickém stylu tenisovou hvězdu do Říma do restaurace, v níž se seznámili. A na její souhlas veřejně reagoval: "Stal jsem se nejšťastnějším mužem na zemi."

Budoucí nevěsta dokonce obsáhlou báseň doprovodila kresbou, zachycující onen moment. Datum svatby zatím dvojice neprozradila.

I když je Ohanianova sociální síť zvlášť v zámoří populární, do sňatku přinese výrazně nižší majetek. Zatímco ten Sereny Williamsové odhadují zámořské servery na 130 miliónů dolarů, u něj se v kolonce miliónů krčí jednomístné číslo.

Reklama