Hlavní obsah

Tenisové hvězdy po boku filmových. Vítězky grandslamů se objeví v krimi komedii

Praha

Maria Šarapovová a Serena Williamsová opět v akci. Tentokrát se však tenisové hvězdy nesetkají na kurtu ale na filmovém plátně. Bývalé světové jedničky si totiž zahrají v ženské verzi Dannyho parťáků a objeví se po boku Sandy Bullockové, Anne Hathawayové, Rihanny či Cate Blanchettové.

Foto: Profimedia.cz

Serena Williamsová (vlevo) a Maria Šarapovová.

Článek

Trilogie Dannyho parťáci byla velice úspěšnou kriminální komedií. Příští rok by měla mít premiéru její ženská obdoba. Partičku profesionálních podvodnic povede slavná herečka Sandra Bullocková, která ve filmu ztvární Dannyho sestru. K ruce bude mít sedm dalších pomocnic, které ztvární například Anne Hathawayová, zpěvačka Rihanna či držitelka dvou Oscarů Cate Blanchettová. Chybět nebude ani Matt Damon, který hrál v mužské verzi.

Podle webu Tennis World by se v připravovaném filmu měly objevit i dvě tenisové hvězdy, Maria Šarapovová a Serena Williamsová. Co přesně a jak velké budou jejich role, není známo. Prý by ale měly ztvárnit samy sebe. Serena Williamsová už jisté zkušenosti s natáčením má, když se před pár lety objevila ve videoklipu zpěvačky Beyoncé.

Vedle povinností, které na šestatřicetiletou Američanku čekají ve spojení s filmováním, má i řadu dalších. Vítězka třiadvaceti grandslamů letos přerušila kariéru kvůli mateřství. V září porodila dceru Alexis Olympii a před několika týdny už začala s přípravou na návrat. Nejprve nabírala fyzickou kondici a v nejbližších dnech by měla trénovat už i s raketou.

„Serena se už připravuje na novou sezónu, trénuje a vrací se do formy. Brzy se k ní na Floridě připojím,“ uvedl na webu WTA její trenér Patrick Mouratoglou. „Uvidíme, jak její tělo bude reagovat a jaká bude úroveň jejího tenisu. Podle toho pak uděláme rozhodnutí ohledně Australian Open,“ dodal kouč legendární tenistky.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články