Hlavní obsah

Královna Serena znovu zazáří. Slavný Wimbledon ozdobí unikátním kouskem

Praha

Nenudí. Ani na okamžik. Serena Williamsová se do středu zájmu dostane i ve Wimbledonu. Třiadvacetinásobná grandslamová šampionka si žádné divoké módní výstřelky na nejslavnějším turnaji světa dovolit nemůže. Svou cestu, jak zaujmout, si však tenisová královna stejně našla. A je to opravdu stylové.

Foto: Profimedia.cz

Serena Williamsová bude ve Wimbledonu útočit na další úspěch

Článek

Už jen desítky hodin zbývají do začátku nejslavnějšího turnaje světa. V pondělí startuje první kolo Wimbledonu a fanoušci se již nyní můžou těšit na výbornou podívanou. Získá Roger Federer svůj 21. grandslamový vavřín, či naváže na svůj triumf z French Open Rafael Nadal? Anebo snad obhájí titul Novak Djokovič?

Hodně zajímavou podívanou bez výraznější favoritky slibuje i ženská část pavouka. A pro české fanoušky dvojnásob. Jako tradičně však bude největší pozornost upřena na sedminásobnou wimbledonskou šampionku Serenu Williamsovou.

A sedmatřicetiletá legenda na sebe upoutá pozornost nejen silou své osobnosti a tradičně kvalitním hrou. Na slavné kurty totiž vyrazí i s unikátní broží od svého sponzora, která bude posázena 34 krystaly od Swarovskiho.

Foto: Sport.cz

Serena Williamsová své fanoušky potěší originálním kouskem

Počet čtyřiatřiceti krystalů není náhodný. Označuje totiž věk, kdy slavná Američanka naposledy ovládla Wimbledon. Stalo se tak v roce 2016, kde ve finále porazila Angelique Kerberovou.

"Brož pro Williamsovou byla navržena tak, aby samotná Serena měla pocit, že něco takového by si klidně ráda vzala i její babička. Samozřejmě jsme vše upravili do moderního vzhledu tak, aby to bylo optimální právě pro ni," říká designér společnosti Abby Swancutt.

Foto: Sport.cz

Serena Williamsová se v tomto oblečení cítila jako superhrdinka.

Vrcholem je "kočičí oblek"

Americká legenda se na kurtech naposledy objevila na Roland Garros, kde vypadla ve třetím kole s krajankou Keninovou. Fanoušky zaujala šaty bez rukávů s bílo-černými pruhy a nápisy ve francouzštině, které v překladu znamenají matka, šampionka, královna či božská.

Její vrcholný kousek spadá také do Paříže, kde se v roce 2018 prezentovala památným outfitem, v tzv. "kočičím obleku".

Reklama