Hlavní obsah

Fast Foot: Další jméno odtajněno. Kdo se upsal a bude dřít?

Výživný díl nabídl další Fast Foot, alespoň podle zákulisního videa. A také odtajnil dalšího běžeckého nováčka, který se připojil a rozhodl se, že letos vyzkouší své tělo na dlouhých tratích. A dost. To si řekl Jan Tuna z pořadu A Dost, který vysílá Stream.cz. Samozřejmě nechyběla ani Karolína Vrbasová z Fenoménu.

Fast Foot tentokrát nakoukl do netradičního orientačního běhu.Video: Sport.cz

 
Článek

Dětská školka na procházce, harmonikář, zájezd cizinců, jablka, melouny. To jen jako lehký výběr z tohoto bláznivého dílu, který startoval u stanice metra Vltavská a běželo se až na Letenské náměstí.

Lidi, auta, tramvaje, prodavačky. Kulisa dílu, který je věnován orientačnímu běhu. Ale jak asi tušíte, průvodce tohoto běžeckého seriálu má nevšední nápady, takže také došlo na neobvyklý běh a úkoly, které klasický běžec opravdu nedělá.

Běžecký novic Jan Tuna ještě před úkolem vyřešil otázku telefonu, smrkání, brýlí, svého designu a poté se mohl vydat na trať, jež vedla i do jedné samoobsluhy. Aby vyhrál, byl ochoten zaplatit téměř dvakrát tolik, ale prodavačka byla neúprosná. „Mám rozmarkováno," pronesla v klidu.

Chcete vidět více? Fast Foot - Škola běhu, stačí každou středu zajít na www.stream.cz.

Reklama

Související témata: