Hlavní obsah

VIDEO: Král simulantů! Hereckou etudu fotbalistovi zbaštil i jeho trenér a bylo zle

Jak na simulanty? To je otázka, kterou si kladou rozhodčí po celém světě. Žádné slovní napomínání ani žlutá karta nerozčílí hráče tak, jako když jeho hereckou vsuvku nepochopí vlastní trenér a zatímco se fotbalista svíjí na trávníku, přichystá jeho střídání. To se stalo Gadjimu Tallovi z Ajaccia v 11. kole nejvyšší francouzské soutěže.

Simulanta vystřídal vlastní trenér.

 
Článek

Dvacetiletý útočník hostujícího celku chtěl ušetřit nějaký čas. Jeho tým na hřišti Guingampu vedl 1:0, a tak se po zákroku svíjel, až ho museli pomocníci odnést za pomezní čáru. A jak se na první pohled zdálo, jen těžko by mohl pokračovat v zápase. Podobně to vyhodnotil i kouč Ajaccia Fabrizio Ravanelli.

Jaké bylo překvapení, když se Tallo, který v Ajacciu hostuje z AS Řím, podíval ke střídačce a tam viděl, jak namísto něj vbíhá na trávník Stefan Popescu. Marné bylo jeho zběsilé gestikulování, forvard z Pobřeží slonoviny si už v zápase nezahrál.

A to si ještě musel všechno vyříkat s trenérem, který kvůli jeho simulování vyčerpal jedno ze tří povolených střídání. A co víc, Guingamp nakonec zápas otočil a zvítězil 2:1.

Reklama

Související témata: