Hlavní obsah

Hvězda Chelsea dostala nakládačku kvůli modelce

LONDÝN

Záložník londýnské Chelsea Joe Cole se dostal do pořádných problémů kvůli modelce Keeley Hazellové. Sličná diva, jejíž odvážné fotografie zdobí strany britských bulvárních novin, se sympatiemi k forvardovi mistrovské Chelsea netají. Jiný pohled na vztah s Colem měl neznámý žárlivý ctitel, který si fotbalistu podal na soukromé párty v Londýně.

Foto: British Babes

Modelka Keeley Hazellová

Článek
Fotogalerie

Cole se na soukromém večírku dobře bavil s devatenáctiletou Keeley, než po něm vystartoval neznámý ctitel dlouhonohé a vnadné krásky.

Záložník Chelsea je známý svojí tvrdohlavostí, tentokrát mu ale nezbylo nic jiného, než se dát na ústup. Cole dostal podle stránek deníku The Sun pěkně naloženo, na ulici skončil potrhaný, sedřený a od krve.

Anglickému reprezentantovi nebylo nic platné, že bere týdně 60 tisíc liber. Taxikáři ho jako vagabunda nechtěli ani odvézt domů. Nakonec se jeden slitoval a zbědovaného Colea odvezl.

Chelsea se chystá na nedělní ligový zápas v Sunderlandu a jak se extempore bouřliváka Colea projeví na sestavě mistrovského celku se dá jen spekulovat. Trenér José Mourinho už ale několikrát dokázal, že se svými ovečkami dokáže v případě potřeby zatočit.

Reklama

Související témata: