Hlavní obsah

Krejčí okouzlil zájemce z Interu Milán. Nerazzurri v něm vidí nového Nedvěda

Milán/Praha

Fotbalisté pražské Sparty v zimní přestávce možná přijdou o jednu ze svých opor a vycházející hvězdu české reprezentace. Dvaadvacetiletého záložníka Ladislava Krejčího chce ulovit slavný italský klub Inter Milán. Funkcionáři Nerazzurri v něm údajně vidí nástupce Pavla Nedvěda.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Záložník Ladislav Krejčí by mohl brzy okusit italskou Serii A.

Článek

Inter podle italského serveru calciomercato.com dlouhodobě sleduje vývoj Krejčího kariéry a v zimní pauze může pražskému celku předložit zajímavou nabídku. Levonohý fotbalista, který má na Letné smlouvu až do konce června 2017, může přestoupit za zhruba čtyři milióny eur (asi 110 miliónů korun).

Zástupcům Nerazzurri se líbí Krejčího odhodlání, vysoké technické nadání, kvalitní střela a také důraz, který jim připomíná Pavla Nedvěda. Grande Paolo na Apeninském poloostrově zářil v dresu Lazia Řím a Juventusu, kde nyní působí v představenstvu klubu. Krejčí je navíc kvalitní levák a těch je na přestupovém trhu dlouhodobě nedostatek.

Pražský rodák Krejčí se gólem podílel na pondělním vítězství české reprezentace 4:2 v kvalifikaci o Euro 2016 v Kazachstánu. Byla to jeho celkově druhá trefa v seniorském výběru. V minulosti už byl na stáži v PSV Eindhoven, avšak do velkého fotbalu nakoukl právě ve Spartě, jejíž je odchovancem. V lize Krejčí odehrál už 84 utkání, v kterých vstřelil 18 branek.

Odejde Ladislav Krejčí v zimní pauze ze Sparty do zahraničí?
Na přestup má ideální čas, Inter je skvělá volba
44,8 %
Ano, ale Inter Milán je pro něj příliš velké sousto
7 %
Měl by odejít do jiného klubu, kde by pravidelně hrál
15,5 %
Zůstane ve Spartě
32,7 %
Celkem hlasovalo 12787 čtenářů.

Reklama

Související témata: