Hlavní obsah

Konec legendy. Obránce Tesařík ukončil svoje působení ve Zlíně

Zlín

Zkušený hokejový obránce Radim Tesařík po vzájemné dohodě ukončil angažmá v týmu úřadujícího hokejového mistra PSG Zlín. Čtyřicetiletý bek, který byl u obou zlínských mistrovských titulů před deseti lety a v loňské sezóně, se po jarních zdravotních problémech nedostal do optimální formy.

Foto: Profimedia.cz

Radim Tesařík končí ve Zlíně.

Článek

S návrhem na ukončení smlouvy přišel Tesařík za trenérem Rostislavem Vlachem sám. "Cítil, že se mu nedaří. Nechtěl hrát na půl plynu. Měl by nyní trénovat ve Vsetíně. Není vyloučeno, že pokud se mu podaří dostat do formy, by mohl případně opět naskočit do extraligy," řekl Vlach.

Obhájce titulu se stále výsledkově trápí, v extraligové tabulce je Zlín po sérii tří proher poslední. Kádr posílili prvoligoví útočníci Michal Důras z Jihlavy a Jakub Šlahař z Havířova, kteří už ve čtvrtek s týmem trénovali.

"Oba hráče máme pro extraligové starty dlouhodobě pojištěny. Pomohou ve víkendových zápasech v Liberci a doma s Vítkovicemi," uvedl na zlínských stránkách jednatel klubu Patrik Kamas. Hostování havířovského útočníka Roberta Říčky bylo prodlouženo o další měsíc.

Reklama

Související témata: