Hlavní obsah

FANTASY: Kapitánem pro nadcházející hokejové kolo jsme zvolili Mertla

fantasy

Pátečním zápasem mezi Vítkovicemi a Pardubicemi (začátek v 17 hodin) odstartuje 11. kolo Fantasy extraligy, které skončí v úterý 25. listopadu. Kapitánem našeho Fantasy týmu jsme pro toto kolo určili královéhradeckého Tomáše Mertla, mezi tři tyče jsme nasadili jeho spoluhráče Pavla Kantora.

Branku bude hájit Pavel Kantor z Hradce Králové.

Článek

Útočník Mountfieldu je s 24 body (12+12) na druhém místě v tabulce produktivity, přičemž na vedoucího Radoslava Tybora ztrácí jeden bod. Osmadvacetiletý forvard dal o sobě naposledy vědět minulý pátek, kdy dvěma trefami pomohl svému mužstvu k výhře 4:2 nad Plzní.

Mertl táhne Hradec Králové

Spolu s Mertlem jsme zařadili do sestavy i jeho spoluhráče Jaroslava Kudrnu. Osmatřicetiletý veterán má též lví podíl na tom, že se Mountfield pohybuje na předních příčkách tabulky. K elitním útočníkům východočeského celku jsme zařadili i brankáře Pavla Kantora, který je jasnou jedničkou Hradce. Jeho průměr obdržených branek na zápas činí 2,22 gólu, což jej mezi brankáři, kteří letos odchytali minimálně 17 zápasů, řadí na druhé místo.

Hokejisté Mountfieldu sice v pátek nehrají, avšak v neděli přivítají na domácím kluzišti, kde se jim velmi daří, Slavii Praha. V úterý pak zajíždějí na hřiště posledního Zlína.

Bodový zisk si slibujeme také od třineckých hráčů, konkrétně od Vladimíra Rotha a Erika Hrni. Roth je s dvanácti asistencemi nejlepším nahrávačem Ocelářů. Na ledě tráví hodně času, v průměru přes dvacet minut na zápas. Hrňa, kterého si Třinec nedávno stáhl zpět z hostování v Olomouci, má na svém kontě 12 gólů a je spolu s Mertlem druhým nejlepším střelcem soutěže za brněnským útočníkem Petrem Tonem. Posila Komety rozvlnila v letošní sezóně síť soupeřů již čtrnáctkrát.

Reklama

Související témata: