Hlavní obsah

Prstýnek budu nosit, přiznal čerstvý ženáč Plekanec a druhý muž Zlaté hokejky

V pátek se oženil, v sobotu Tomáš Plekanec obsadil druhé místo ve Zlaté hokejce. Dva dny, které si bude navždy pamatovat. I když první asi o něco více. Útočník Montrealu si vzal zpěvačku a herečku Lucii Vondráčkovou. „Hodně lidí, kteří o tom věděli, nám pomohlo s organizací, a bylo to super. Bylo to vysloveně jen pro rodinu a příbuzné. Kromě nich už tam byli jen dva svědci a pak už nikdo,“ řekl o ženitbě osmadvacetiletý útočník.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Tomáš Plekanec s manželkou Lucií na vyhlášení Zlaté hokejky

Článek

Plekanec se dostal do chomoutu pro mnohé nečekaně rychle, za což se dočkal odezvy od spoluhráčů. „Kluci mi psali smsky, ale tím, že jsme to dělali jen pro rodinu, tak s nimi ještě samozřejmě něco podnikneme. Těšíme se na to, že i s nimi posedíme a popovídáme,“ připomněl Plekanec, který se v sobotu probudil poprvé jako ženáč.

„Těžko říct, zda je to nějak výrazný rozdíl. Jiné to určitě je, ale nic zásadního se nezmění. Nevidím v tom žádnou velikou změnu, ale chtěli jsme to udělat a jsme rádi, že jsme to udělali. Je to důležitý životní krok,“ přiznal forvard Montrealu, který je rád, že má tento krok za sebou.

„Pocitově se nic nezmění, ale lépe se říká manželka a žena než přítelkyně. Hlavně v Montrealu a vůbec v Kanadě je to lepší. Nicméně budeme dělat nadále, co jsme dělali, budeme spolu, jak jsme byli do téhle doby a jsme rádi, že to tak je,“ usmál se Plekanec, který zůstal i po svatbě Plekancem. Žádný Vondráček a jen Plekancová.

Prstýnek budu nosit 

„Lucka pracovala hrozně tvrdě na svém jménu, které si vydobyla, aby se dostala na úroveň, kde je. Myslím, že by pro ni byla škoda, aby ho neměla. Nechá si proto své jméno a bude Lucie Plekancová Vondráčková. Já bych to také zbytečně neměnil, protože na jménu Plekanec jsem také trošku musel zapracovat,“ dodal druhý nejlepší český hokejista za uplynulou sezónu, který bude patřit do skupiny chlapů, kteří prstýnek nosí.

„Budu ho nosit, protože jsme rád, že jsme to udělali a nemám důvod ho sundávat, snad jen do rukavice, když budu hrát hokej, ale když budu moct, budu ho nosit.“

Reklama