Hlavní obsah

Šlágrem týdne play-off fotbalového MS, pokračuje Wimbledon

Stejně jako v minulém týdne jsme zvolili šlágrem tohoto týdne fotbalové mistrovství světa, které již pokračuje vyřazovacími boji. Ke svému vyvrcholení spěje i třetí grandslam tenisové sezóny – tradiční Wimbledon. V nizozemském Rotterdamu se rozjede další ročník slavné Tour de France.

Foto: Lee Jae-Won, Reuters

Ilustrační foto

Článek

V pondělí si můžete u Tipsportu vsadit na Tomáše Berdycha, který úspěšně postupuje ve Wimbledonu. Fotbalisté Teplic se ve Vídni utkají s CSKA Moskva. Osmifinále fotbalového MS pokračuje zápasy Nizozemsko – Slovensko a Brazílie – Chile.

V úterý se o semifinále MS poperou Paraguay s Japonskem a Španělsko s Portugalskem. Úvodním zápasem prvního předkola Santa Coloma (Andorra) – Birkirkara (Malta) odstartuje nový ročník fotbalové Ligy mistrů.

Na nový ročník nejvyšší soutěže se chystají tuzemské fotbalové týmy, ve švédském Karlstadu probíhá mistrovství světa in-line hokejistů IIHF. V plném proudu je stále tenisový Wimbledon.

Evropské poháry se rozebíhají

Ve čtvrtek se fotbalisté Bohemians 1905 představí v Trnavě, Slovácko na soustředění v Rakousku změří síly s Alaniou Vladikavkaz. Úvodní zápasy prvního předkola čekají Evropskou ligu.

V pátek se fotbalisté Mladé Boleslavi v Rakousku utkají s APOELem Nikósie, Plzeň rovněž v Rakousku změří síly se Lvovem. Na fotbalovém mistrovství světa se již budou hrát čtvrtfinále.

O semifinalistech MS se bude rozhodovat i v sobotu, jede se kvalifikace GP Katalánska, sedmého závodu MS silničních motocyklů. Nizozemský Rotterdam bude dějištěm prologu slavné Tour de France.

V neděli se v Bratislavě hraje Slovenský fotbalový Superpohár, o nějž se utkají Žilina a Slovan Bratislava. Dohrávku 11. kola Petrohrad – Machačkala má na programu ruská fotbalová liga.

Reklama