Hlavní obsah

TEST: Zažijte pohodlí s bezešvou podprsenkou Craft Seamless

Praha

Milé dámy, pokud na běh preferujete podprsenky typu sportovních topů, které nejsou nijak vyztužené, pohodlná Craft Cool Seamless Bra by pro vás mohla být tou pravou volbou!

Foto: archiv autorky

Craft Cool Seamless Bra: Detail síťované struktury.

Článek
Fotogalerie

Podprsenka je vyrobena z dvojitého bezešvého materiálu, který je lehce nařasený mezi prsy. Na nejvíce potivé partie (na zádech a mezi prsy) je použit slabší, "děrovaný" materiál, aby byl pot co nejlépe odváděn od těla. Spodní lem podprsenky je přibližně tři centimetry široký. Díky projmutým ramínkům do tvaru písmene X lze podprsenku nosit i pod vykrojené sportovní topy a nikde nevykukuje. Ramínka jsou měkká, nezařezávají se.

Švédský výrobce Craft zde použil osvědčenou technologii Cool, která zajišťuje odvod potu od těla. Podprsenku tvoří následující materiály: 57 % polyamid, 33 % polyester a 10 % elastan. Přestože se navléká přes hlavu a nemá žádné háčky na zapínání, díky elastickému materiálu to není žádný problém. Podprsenku můžete prát v pračce na 40 °C.

Na podprsence nejvíce oceňuji bezešvou úpravu. Díky jemnému materiálu budete v pohodlí a předejdete nepříjemným odřeninám hrudníku či poprsí. Seženete ji v několika barevných provedeních. Vedle tyrkysové se světle zelenou vnitřní látkou pořídíte také tmavě či světle fialovou, černou, červenou nebo modrou. Všechny barvy jsou syté a výrazné, takže se nemusíte bát v létě podprsenku použít pouze jako svrchní top. Dvojitý materiál zaručuje neprůhlednost.

PLUSY
díky bezešvé úpravě nikde nedře
pevně drží poprsí
dobře odvádí pot od těla
MÍNUSY
dostupná pouze ve třech velikostech S/M, M/L, L/XL
CENA
1190 korun

Cool Seamless Bra je k mání pouze ve třech velikostech: S/M, M/L, L/XL. Zřejmě kvůli vysoce elastickému materiálu výrobce vsadil na to, že dámám bude vyhovovat jedna ze tří výše uvedených velikostí. Myslím si ale, že by neškodilo, kdyby podprsenka existovala ve všech běžných konfekčních velikostech od XS až po XL. Při výběru velikosti proto raději podprsenku pečlivě vyzkoušejte. Doporučuji zvolit větší velikost, než jakou běžně u svršků nosíte.

Výrobce na svém webu uvádí, že je podprsenka vhodná pro středně až velmi intenzivní sporty. Mně se osvědčila na běhání, ale určitě ji využijete i na fitness či s blížící se zimou na běžky.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:
• Craft Seamless Bra modrá S/M

Reklama

Související témata: