Hlavní obsah

TEST: Puma Cardio PWRSHAPE Bra - bílá a účinná

Běhat, ale zároveň cítit maximální oporu a pohodlí? Neomezená svoboda pohybu i při maximální zátěži? Prodyšná podpěra skvěle sající pot, která vás nikdy nezradí? To všechno slibuje sportovní podprsenka značky Puma. A jak svému slibu dostála?

Foto: puma.com

Puma Cardio PWRSHAPE Bra: Maximální podpora při maximální zátěži.

Článek
Fotogalerie

Skvěle, musím říci na začátek. Prvně jsem byla k této značně poměrně nedůvěřivá. Přeci jen je často a nejvíce spojována především s fotbalem. Nicméně nakonec převládla přirozená ženská zvědavost, a tak dorazila bílá podprsenka Puma PWRSHAPE Bra, která již v popisu slibovala téměř nemožné. Maximální oporu při maximální zátěži.

Ačkoliv není podprsenka určena především na běh, v redakci jsme usoudili, že vzhledem k výrobcem inzerované vhodnosti pro jakýkoliv vysokofrekvenční trénink, ani běhání nebude výjimkou. Nosit ji ženy mohou každý den, na jakoukoliv fyzickou aktivitu. Vysoce funkční materiály zajistí skvělý odvod potu a cvičenky si tak mohou užít v suchu a kvalitní podprsence, která se dá prát v pračce na 30 stupňů. Samozřejmě, jako většina podpěr, by neměla přijít do kontaktu se sušičkou.

Podprsenka je v bílé barvě, z čehož jsem měla strach. Bála jsem se, aby praním nezašla. Ale zatím, po třech vypráních, musím říci, že stále drží nejen tvar, ale i běloskvoucí barvu. Co se týče její vhodnosti na trénink, potažmo běh, má pět z pěti hvězdiček. Poprsí nesplaskne a nerozplácne, jako většina podprsenek, které jsou určené pro maximální zátěž. Naopak příjemně zpevní a po chvilce ani člověk neví, že na sobě podprsenku má.

PLUSY
skvělý, pot sající materiál Drycell
dokonale přilne k pokožce
stále běloskvoucí barva i po třech vypráních
velikost odpovídá, báječně sedí na prsou i obvodově
MÍNUSY
problém s odstraněním cedulky, drobné mechanické poškození podpěry
CENA
i pod 700 korun

Materiál je opravdu tak savý, jak výrobce slibuje. Je velmi příjemný na dotek, a když se zbavíte štosu cedulek, ani vás nic nebude škrábat. Problém byl snad jen jediný. Cedulky byly k podpěře přidělané tak natěsno, že i když jsem použila nůžtičky na manikúru, stejně jsem poškodila dvě tři elastická vlákna. Doufejme, že to nebude na škodu a že se to v budoucnosti na podpěře neprojeví. Tento nešvar mají bohužel nejen podprsenky, ale i spousta jiného sportovního oblečení. Počet cedulek se zvyšuje, že by si v nich člověk bez problémů půlhodinky početl, ale když chce „bichli" odstranit, hrozí mechanické poškození oděvu. A to vám samozřejmě v obchodě jako reklamaci nikdo neuzná.

Podprsenka je skvělá. Dokonce je tak pohodlná, že si ji občas vezmu jen tak, o víkendu na sebe pod volný top nebo šaty. Musím říci, že od dnešního dne nedám na značku Puma, alespoň co se týče sportovních podprsenek, dopustit.

Reklama