Hlavní obsah

Trapas! Striptýz místo ostrého finiše

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velký a nakonec prohraný boj. Nečekaný problém musel řešit italský desetibojař Alberto Nonino při světovém šampionátu juniorů v Cali. Čtyřstovka uzavírala první půli bojů atletických všeumělů. Ital ji měl slušně rozběhnutou, ale v cíli na posledním místě ve svém běhu padl vyčerpáním a asi i naštváním.

Foto: Repro: ADN América

Italský desetibojař Alberto Nonino (uprostřed) bojuje na hladké čtyřstovce se soupeři i se svými šortkami.

Článek

S vervou se pustil do boje a předvedl maximum. Tak zní častá fráze ze sportovišť. Ale Nonino ukázal opravdu všechno. I to, co nechtěl. Z volnějších trenýrek občas při běhu na 400 metrů vykukoval i pohlavní orgán, což zrovna nebývá standardní.

Na jedné straně tak byla k vidění snaha o co nejlepší výkon, na druhé nečekaná potíž. Noninovi se evidentně do ukazování intimních míst nechtělo, a tak bojoval nejen s tratí.

A to ho zjevně stálo cenný čas. Nebyl favoritem, ale v náběhu do cílové roviny ještě usiloval o první místo. Postupně však ztrácel, a to zjevně i v důsledku toho, že to, co nemá být běžně vidět, se nepříliš úspěšně snažil schovat.

Určitě přitom myslel na lepší výsledek. Nejen na čtvrtce. V celkové klasifikaci obsadil patnácté místo a bodovým součtem zaostal za svým svými předešlými výkony.

Reklama

Související témata:
Striptýz