Hlavní obsah

Basketbalista Charlotte Bridges byl obžalován z domácího násilí

Basketbalista Charlotte Miles Bridges čelí třem bodům obžaloby z domácího násilí poté, co byl obviněn, že minulý měsíc napadl svou přítelkyni před zraky jejich dětí. Čtyřiadvacetiletý křídelní hráč byl 29. června zatčen policií v Los Angeles a později propuštěn na kauci 130.000 dolarů.

Foto: ktla.com

Basketbalista Charlotte Miles Bridges

Článek

Bridges byl obžalován ze zranění matky dítěte a dvou bodů týrání dětí. "Děti, které jsou svědky domácího násilí, jsou mimořádně zranitelné a dopad na ně je nezměrný," uvedl státní zástupce Los Angeles George Gascón. Představitelé Hornets a NBA uvedli, že o případu vědí.

Matka Bridgesových dvou malých dětí po napadení zveřejnila na instagramu fotografie svých zranění a lékařskou zprávu. V ní se uvádí, že byla mimo jiné napadena škrcením, utrpěla otřes mozku, frakturu nosní kosti, pohmožděná žebra a modřiny.

Bridges byl v minulém ročníku nejlepším střelcem Charlotte, ve své dosud nejlepší sezoně NBA zaznamenal průměrně 20,2 bodu na zápas. V Hornets mu vypršela smlouva a je chráněným volným hráčem. Před zatčením klub uvedl, že s ním chce podepsat nový kontrakt.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Calgary - San Jose 5:1

Premiérový gól v NHL a navrch bitka. Český útočník zažil v zámoří velký večer
NačítámNačíst další články