Hlavní obsah

Basketbalistky KP Brno posílila slovenská reprezentantka Svetlíková

Basketbalistky KP Brno posílila slovenská reprezentantka Soňa Svetlíková, která přišla z Ostravy. Dvaadvacetiletá hráčka, která byla v minulé sezoně s průměrem 13,2 bodu na utkání jedenáctou nejlepší ligovou střelkyní, nahradí na pozici pivotmanky krajanku Lucii Hadačovou.

Foto: Sport.cz

Basketbalistky KP Brno na své soupeřky nestačily (archivní foto)

Článek

"Soňa má dobrou ruku, což dokázala v minulé sezoně nejenom ve vzájemném souboji s KP Brno, ale také v utkání o umístění proti mému předchozímu týmu Slovanky, ve kterém zaznamenala dokonce 29 bodů. Zároveň bych s ní však ještě ráda zapracovala na doskocích a agresivnějším pojetí," řekla nová trenérka královopolského klubu Marcela Krämer.

"Nabídky z KP Brno si velmi vážím, těším se na nový tým a zároveň je to pro mě výzva, abych se dále zlepšovala a pomohla k úspěšné sezoně. Od slovenských spoluhráček, které zde působily, jsem slyšela o klubu i o městě Brně samé super věci, takže jsem přesvědčená, že i mně se zde bude líbit," řekla Svetlíková, jež v minulosti působila také v Košicích, Nitře, Savonně, Šamorínu a ve Slavii Praha.

Reklama