Hlavní obsah

Zraněného Duranta nahradí v Utkání hvězd NBA dvacetiletý Ball

Kevin Durant přijde kvůli zranění kolena o Utkání hvězd NBA a v tradiční basketbalové exhibici ho nahradí rozehrávač LaMelo Ball z Charlotte. Lídra Brooklynu nepustí do hry poranění vnitřních postranních vazů v koleně, kvůli němuž chybí Brooklynu od poloviny ledna a vynechal posledních jedenáct utkání.

Foto: Noah K. Murray, ČTK/AP

Hvězda Brooklynu Kevin Durant se drží za koleno během utkání NBA proti New Orleans.

Článek

Přestože 20. února v Clevelandu nenastoupí, roli kapitána bude Durant vykonávat a ve čtvrtek se svým protějškem LeBronem Jamesem vyberou ze všech nominovaných hráčů své týmy pro exhibiční duel. Třiatřicetiletý Durant byl do All Star Game vybrán podvanácté a role kapitána mu druhým rokem po sobě připadla díky největšímu počtu hlasů mezi hráči z Východní konference.

Z výběru Západní konference vypadl kvůli zranění zad Draymond Green z Golden State, místo něhož zaskočí špílmachr San Antonia Dejounte Murray. O nominaci náhradníků rozhodl komisionář zámořské ligy Adam Silver, pro oba nové hráče to bude znamenat první účast v All Star Game. Dvacetiletý Ball, který v minulé sezoně získal ocenění pro nejlepšího nováčka ligy, bude čtvrtým nejmladším účastníkem Utkání hvězd NBA v historii.

Reklama

Související témata: