Hlavní obsah

Fast Foot: Lano, vesta a činky. Bolest srážela na kolena

Lano, desetikilová vesta, činky. Když k tomu přidáme pár set metrů kopce, dostaneme základní náležitosti pro další díl běžeckého seriálu Fast Foot. V předešlých dílech jsme okusili schody, kopec, teď ale došlo k drsnější kombinaci. Navíc v početnějším vydání.

Fast Foot - Běh do kopce se zátěžíVideo: Stream.cz

 
Článek

Pálení a rozechvělost nohou poznala celá šestka - Karol, Honza, Kazma, Jacob, René i Libor. Někteří měli problém, ale tak už to prostě bývá, ne každý může mít vždy natrénováno.

Začátek byl velmi odpočinkový, pohodová jízda v minibusu Honzy, který je takto z rodinných důvodů vybaven. Pro nás jen vyndal všechny dětské sedačky, které se zde nacházely. Tím ale úsměv ztuhl.

Dril až do vyčerpání

Než jsme se dostali na místo činu, místo ničení, museli jsme se prodrat křovisky, kolejemi a vyposlechnout si pár písní od nenaladěných běžců. To jako předkrm běhání do kopce s lanem, kdy jeden táhl, druhý se nechal táhnout. Další popadl činky do rukou a mazal směr vršek. Třetí upevnil zátěžovou vestu a jal se zdolat převýšení. A takto stále dokola. Zátěže se postupně střídaly, až vyhrály, když někteří padli. Někdo únavou, další bolestí.

Pokud chcete vidět celý díl, stačí, když kliknete na Stream.cz, kde každé pondělí vychází nový díl seriálu Fast Foot.

Reklama