Hlavní obsah

TEST: Překvapte v barevné sportovní sukni a topu Nessi

Praha

Jsem zvyklá běhat prakticky v čemkoliv – klidně obléknu elasťáky nejrůznějších délek, šusťáky či kraťasy. Prostě vše, co mě do této chvíle dokázalo napadnout. Sukně však mezi mé „vyvolené“ nikdy nepatřila a tato varianta mě kupodivu ani nikdy nenapadla. A tak jsem tuto výzvu přijala.

Foto: nessisport.cz

Sportovní sukně od Nessi přinese změnu, navíc pobaví okolí.

Článek
Fotogalerie

První pocity po obléknutí nového běžeckého modelu nebyly nic moc. Ne, že by mi vadil materiál nebo se mi pestrobarevná sukně značky NESSI nelíbila. Šlo spíš o mou hlavu, sukně mi k běhu tak nějak nepasovala. Třikrát jsem přešla práh domu a třikrát se zas vrátila zpět s tím, jestli nebudu venku vypadat hloupě.

Nakonec jsem svou hlavu přesvědčila. Vždyť tenistky také pobíhají po kurtu v sukýnce a žádná z nich se hloupě necítí.

Hned co jsem překonala své obavy, začala jsem si běh v sukni užívat a vlastně i pohledy lidí, které jsem po cestě potkávala. Tato sportovní sukně totiž doslova hýří veselými barvami i optimistickými motivy a logicky přitahuje pozornost. Nudný outfit to rozhodně není.

Vítr nic neodhalí

Splňuje však i požadavky, které od sportovního oblečení očekáváte. Sukně NESSI má uvnitř všité kraťasy z velmi příjemného materiálu. Nemusíte se navíc obávat, že by vítr odhalil něco, co ukázat nechcete. Elastický materiál se také dokonale přizpůsobí vaší postavě - roztahuje ve čtyřech směrech.

Sukně má ploché a elastické švy, které nedráždí pokožku. Najdete tu i reflexní prvky, které se třeba za šera rozhodně vyplatí.

PLUSY
Všité kraťasy
Ploché švy
Reflexní prvky
Materiál odvádí vlhkost
MÍNUSY
Výrazné barvy nejsou pro introverty
Dvě vrstvy, možná nevýhoda pro velké teplo
CENA
od 949 Kč, top - 590 Kč

Na zadní části sukně nechybí ani praktická kapsička, kam se s přehledem vejdou menší klíče a kapesníky. Tato sukně má rozhodně širší využití. Hodí se na běh, inline brusle, nordic walking nebo třeba zumbu.

Materiál dýchá a udržuje optimální tělesnou teplotu i při intenzivní činnosti. Sukně dobře odvádí vlhkost na vnější stranu, což podle výrobců umožňuje optimální fungování svalů, které nejsou nadměrně přehřáté ani ochlazené.

Šance pro ty, které preferují veselé modely

Nevýhodou snad může být příliš teplé počasí. Sukně je v podstatě dvouvrstvá – přes vnitřní kraťasy se vine samotná sukně a to nemusí být v parných dnech zrovna příjemné. Není ani nejlehčí, krátké elasťáky v každém případě váží méně.

K této sukni se skvěle hodí sportovní top DB-90 - TOTAL BLACK. Je ušitý z jemného a prodyšného materiálu bílé barvy. Na bocích topu jsou použity mřížky z perforovaného materiálu, pro lepší prodyšnost. Stejný materiál použili výrobci i v horní zadní části mezi lopatkami.

Tílko se rozhodně hodí na intenzivní trénink – nikde netlačí a rychle odvádí pot z povrchu těla. Výrobky značky NESSI lze doporučit. Zvláště pak těm běžcům, kteří preferují veselé a funkční modely.

Také jsme testovali

Reklama

Související témata: